Artikler

Hvor det hele starter
Ole Madsen

(Mt 22:9-10)
9 Gå derfor helt ud, hvor vejene ender, og indbyd, hvem som helst I finder, til brylluppet. 10 Og disse tjenere gik ud på vejene og samlede alle, som de fandt, både onde og gode, og bryllupssalen blev fuld af gæster

Vækkelse starter der hvor vi går ud på stræderne, møder folk der hvor de er, de syge, de sultne og tørstige, de fattige og vanføre og viser dem Jesus, i ord og gerning, evangeliet er ikke bare ord, men også gerninger i kraft, disse tegn skal følge dem der tror, de skal lægge hænderne på de syge, og de skal blive helbredte.

Da Jesus sendte disciplene to og to ud til byerne, kom de bagefter tilbage med vidnesbyrd om Guds virke, helbredelser og ordets forkyndelse, men Jesus baggatalisere dette og siger:

(Lk 10:19-20)
19 Se, jeg har givet jer magt til at træde på slanger og skorpioner og magt over hele fjendens styrke, og intet vil kunne skade jer.* 20 Dog, glæd jer ikke over, at ånderne adlyder jer; men glæd jer over, at jeres navne er indskrevet i himlene.

Det at have magt med Gud er ikke noget særligt, alle der tjener Gud kan få det, det er en bi ting i forhold til det allerstørste, nemlig at vores navn er indskreven i himmelen.

Men det siger også noget om hvor villig Jesus er til at give denne magt til at møde mennesker med ordets forkyndelse og medfølgende tegn.

Men vi har jo ikke brug for denne magt hvis vi ikke går ud på stræderne, så er det jo bare ord.

Nej, bed om udrustelse, og når svaret kommer fra himmelen, da gå, vent på Jesu ord der siger "kom", som Peter da han gik på vandet.

Jesus siger de syge har brug for læge, dem der godt ved at de ikke er gode nok til at komme i himmelen, hvis liv er ødelagte, sønderbrudte, forfejlede, misbrugte og fortabt, gå til dem, for de vil gerne have Jesus, de tørster allerede efter mere end denne verden kan give dem.

(Lk 5:31-32)
31 Jesus svarede dem: De raske har ikke brug for læge, det har de syge. 32 Jeg er ikke kommet for at kalde retfærdige, men syndere til omvendelse

Gå til dem der kan bærer vidnesbyrdene videre til en verden der er syg og fortabt, de syge vil lyse det mere ved fortællingen om hvad Gud har gjort, når han tager ødelagte liv og gør dem til et vidnesbyrd om Guds godhed og kærlighed.

Forside
Artikler
Her sker det
Vækkelseshistorie
Dansk vækkelseshistorie
Salmedigtere óg sangskrivere
Links
Hvem
Kontakt
© The sound of revival 2018 - design: O Madsen Media