Artikler

Dommen starter med Guds hus
Ole Madsen

1 Pet 4
v17 For nu er det tiden, da dommen tager sin begyndelse, og den begynder med Guds hus; men når den begynder med os, hvilken ende vil det så ikke tage med dem, der er ulydige mod Guds evangelium?

Allerede nu synes skellet at blive større og større, imellem lys og mørke i Guds hus, dommen er startet, nu får enhver som de har sået, nu er Guds doms time.

Jeg tror vi kommer til at se folk løbe løbsk, gå en vej der ikke bringer dem til lysets kilde, til en vej der bringer frelse.

Jeg tror, at denne er timen til at vogte vores hjerte mere end nogensinde før, fra brødre og søstre i Herren der sår fordærv, et Gudsbillede der slår ihjel, istedetfor bygger op.

Enhver vogte sig selv, timen for hvor Jesus kommer igen stunder til, ja vi ved jo godt der ikke er meget tid til at det sker, men netop i den tid lyder råbet, "vogt dit hjerte frem for alt, thi derud af udgår l ivet" (løst citeret).

Du vil opleve at nogle skifter deres visdom ud med noget der ikke bygger op, skifter ud med noget der slår ihjel, men de vil stadigvæk tro at de tjener Gud.

Det er ikke nogen sikker vej at tro at man altid bliver brugt, begynder man at tro på sig selv, handler man i kødet, tror man at man bare et et menneske, kan Gud komme til.

Enhver feje for egen dør, og vogte sit hjerte først og fremmest.

Forside
Artikler
Her sker det
Vækkelseshistorie
Dansk vækkelseshistorie
Salmedigtere óg sangskrivere
Links
Hvem
Kontakt
© The sound of revival 2018 - design: O Madsen Media