Artikler

Tag sandalerne af, den jord du står på er hellig grund
Ole Madsen

Kristenlivet, vækkelse, ja alt fra man kommer til tro, til man skal herfra, er hellig jord, og må ikke berøres af noget skabt af mennesker, må ikke berøres af vore egne gerninger så at sige, så af med dine sanddaler, eller af med noget af denne verden som vi forsøger at bringe med ind i Guds rige, men man må som Moses, tage sine sanddaler af, for at være i Guds nærhed.

2 Mos 3.2-5 Dér viste Herrens engel sig for ham i en flammende ild fra en tornebusk. Moses så, at busken stod i lys lue, men at den ikke blev fortæret af ilden, og han tænkte: »Jeg må hen og se nøjere på dette mærkelige syn! Hvorfor brænder busken ikke?« Men da Herren så, at han gik hen for at se det, råbte Gud til ham inde fra busken: »Moses! Moses!« Han svarede ja, og Gud sagde: »Du må ikke komme nærmere! Tag dine sandaler af, for det sted, du står på, er hellig jord.«

Det med vækkelser er en følsom ting, fordi Helligånden ikke vil tillade at mennesker blander sig i Helligåndens virke.

Vi kan enten stå i vejen, eller være redskaber for Gud, tjenere.

Når vi ikke tager vore sko af, risikere vi at noget vi har skabt blander sig i Guds virke, eller tager over, og på den måde forsvinder noget, som ellers skulle være virket af Gud, til at det er virket af os når vi blander os.

Så Helligånden må have fri råderum over ledelsen i kirken, i den enkelte troende.

Kirken er hellig jord, kristenlivet er hellig jord, så tag dine sanddaler af.

Forside
Artikler
Her sker det
Vækkelseshistorie
Dansk vækkelseshistorie
Salmedigtere óg sangskrivere
Links
Hvem
Kontakt
© The sound of revival 2018 - design: O Madsen Media